Projectbegeleiding en Advies BV

Michael Vermeer Projectbegeleiding en Advies BV

Projectmanagement en Advieswerkzaamheden voor civiel, bouw en gebouw gebonden installaties, van initiatiefase tot en met de ingebruikname.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Projectbegeleiding:

Het begeleiden van bouwkundige en/of installatietechnische projecten (zowel directievoering als projectleiding) voor nieuwbouw, renovatie en modificaties aan gebouwen en gebouwgebonden installaties tijdens de initiatie- en ontwerpfase, uitvoeringsfase, oplevering, nazorg en onderhoudsfase.

Advisering:

Het opstellen en uitvoeren van advieswerkzaamheden (vanaf initiatiefase tot en met de uitvoeringfase) en het samenstellen van effectieve en volledige meerjaren onderhoudsplannen op het gehele gebied van de woningbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw voor zowel bouw en constructies, de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties (elektrotechniek, installatietechniek, beveiliging, klimaattechniek, enzovoorts).

Het aanleveren van specifieke documenten op het gebied van projectpresentaties en bijbehorende budgetramingen, energiekeuringen, onderhoudsbegrotingen, zulks in de ruimste zin van het woord

Naast projectbegeleiding en advies kunnen ook meer specifieke documenten worden aangeleverd, zoals:

  • Budgetramingen
  • Projectpresentaties
  • Energiekeuringen
  • Meerjaren onderhoudsbegrotingen
  • Quick scans aankoopinspecties vastgoed
  • Uitgebreide aankoopinspecties vastgoed


Doelstellingen

Onze voornaamste doelstelling is:

Het ontzorgen van al onze klanten en opdrachtgevers